tisdag 21 december 2010

JULVECKA!

NALLEKONSERT

Nallekonsertens Luciatåg
I lördags var Tor och jag på Nallekonsert i Malmö.
För någon vecka sedan frågade vår granne Elin, om vi ville gå på Nallekonserten, sonen skulle vara med och sjunga. Naturligtvis ville vi det. Vi skulle också vara med i ett överraskningsbus för hennes föräldrar som är på besök från Norge. Hennes pappa är en god körsångare och har har länge velat att barnbarnet Alexander skulle sjunga i kör, men han har tidigare inte varit så intresserad av detta. Emellertid började han sjunga i höstas och det var en hemlighet för morfar. Nu kommer vi in i bilden, vi skulle be dom följa med på konserten, där de då skulle upptäcka att barnbarnet var med och sjöng som tomtenisse.
De följde med oss och anade ingenting, trots att de hade många frågor, lyckades vi alla att inte avslöja oss. En stor del av deras släkt dök upp på konserten, lite konstigt var det att de fått platser bredvid oss, men... Morfars min och hans glädje var obeskrivlig, när lureriet uppdagades.



Tor och Morfar Arnstein


Alexander som tomtenisse

Ja, morfars dröm gick i uppfyllelse, Alexander sjunger i kör! Vilken glädje! Så härliga grannar som vi har här i gatan som låter oss vara med på lite bus. Det tycker vi är roligt.

Därefter fortsatte vi till Burlövs Center där yngsta barnbarnet Tobias skulle dansa. Han är med och dansar i Crazy Feet. Härlig glad dans denna gång på Walt Disney tema.

En liten vätte upptäcker sin morfar

2 kommentarer:

  1. WOW så kul med surprise!!! Jag visste inte heller att Alexander sjunger i kör. Vilken kör är det? Vår farmor var med barnens kusin på Nallekonserten. Måste berätta att Alexander var där och sjöng. Så bra timat med dansen direkt efteråt, annars brukar det ju lätt krocka! Så fin Tobbe var i danskläderna!!
    Postorder är toppen när man har bråttom och vädret krånglar.
    Åh vad vi saknar Dalby när vi ser de VACKRA bilderna! Och ER :) !

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder. Ja nu sitter jag här på Arlanda och väntar som det ser ut nu är det bara en timme försenat men man vet aldrig det kan ju bli mer...

    SvaraRadera