tisdag 18 oktober 2011

Teologie Master





Lunds Universitet


Den 8 oktober var det åter dags för oss att bege oss till Lunds univeristetets aula. Vår yngsta dotter Christina, skulle motta sitt diplom som Teologie Master.




Högtiden inledes med musik och tal. Christina höll de examinerades tal, ett bejublat tal, inför 500 personer. Ni kan tro att det var ett par stolta föräldrar som satt i salen.
Det är en speciell känsla att  tänka sig att nu är minstingen färdig med sina akademiska studier och i januari prästvigs hon. Åter en mycket stor händelse!

Fläskfilen förbereds, sås och kantareller saknas ännu.

Efteråt firade vi med, de syskon och syskonbarn som bor här nere, hennes fru och svärföräldrar, en middag hemma hos oss.



Festbordet färdigtdukat!


3 kommentarer:

  1. Det är helt fantastiskt vilka duktiga barn ni har!! Med all rätt ska ni vara väldigt stolta. Det är kul med barn att de blir så olika och att man som förälder när barnen är stora, får uppleva så många olika saker. Det har ju ni verkligen fått och kunnat göra! Kram.

    SvaraRadera
  2. Kors i taket!! Nu kommer min kommentar in med blogglänken igen! Det har inte hänt på evigheter! Undras om du har gjort något eller om det bara har ändrat sig av sig självt... Ska genast rusa till den blogg jag inte kunnat kommentera alls på under lång tid och se om det är någon skillnad...

    SvaraRadera
  3. Kul att det blev en lyckad dag!
    Ja Stina är duktig, kul att hon snart är färdig, ska bli spännande med prästvigning och allt :)
    Hoppas allt är bra där nere!

    SvaraRadera