måndag 4 oktober 2010

Examens och födelsedagsfirande

I dag har det varit en strålande höstdag, sol och en klarblå himmel. Enda nackdelen är blåsten, men så är det ju i Skåne. De vackra höstfärgerna börjar göra sig gällande. De vackra vädret har hållit i sig några dagar nu och det är bara att tacka och ta emot och hoppas att vi får njuta av det ännu en tid.

I helgen  tog vår yngsta dotter Christinas examen vid Lunds Universitet. Hon är nu teol kand i teologi. Bland  de anhöriga satt även vi stolta föräldrar. Man gläds åt när det går bra för ungdomarna och där var ca 70 duktiga ungdomar som fick ut sin examen.

Efter lite mingel fortsatte vi till våra goda grannar vars båda pojkar har haft födelsedag, så det blev ännu mer firande den lördagen. Trotts att vi snart hör till det äldre gardet är det härligt att vara med  där det finns barn och unga och det är härligt att de vill ha oss med.



3 kommentarer:

  1. Ja, det är verkligen något att vara stolta över!! GRATTIS!
    Vad ska hon göra nu? Ska hon jobba som präst någonstans? Eller hon ska använda sin kunskap på helt annat sätt?
    Ni är nog ALLTID välkomna, så trevliga som ni är! Jag är säker på att grannarna saknat er om ni inte varit där!

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är vi stolta, men hon har en bra bit kvar innan hon är färdig präst. Först Masterexamen och sedan prästvigning. Men hon börjar ju se målet

    SvaraRadera
  3. Tack själva, det var roligt att ni kom! Jodå, jag ser slutet, det ska bli så härligt när jag är klar! Nedräkningen har börjat!!

    SvaraRadera